הקוד הוא חד פעמי וניתן להשתמש בו למסלול אחד בלבד מבין המסלולים באתר הניווט שאליו רכשת את הקוד ניווט. ברגע שסיימת מסלול לא ניתן לבצע שימוש נוסף בקוד אלא רק לצפות בטבלת התוצאות ובהקלטת המסלול שלך.